Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Produkter
Pesto
Originale Pasta Sås
Antipasto Classico
Antipasto Rustico
Tapenades
Bruschettina
Storhushåll
 
Det finns 4 olika varianter av pesto, men Pesto alla Genovese förblir en av favoriterna. Namnet kommer från ”pestare” som betyder stöta, krossa sönder, alla ingredienserna mixas ihop samtidigt. Ta en sked över pastan eller använd det som en ingrediens till dina maträtter för att förändra vardagsmaten till ett nytt italienskt experiment.
 
Pesto alla Genovese Bipack Recept >>  
 
 
 
 
Beskrivning
Slut ögonen och trolla fram lukten av färskplockad basilika, det rika frigörandet av krossade pinjenötter och ett stänk nyriven Grana Padano ost. Dessa är egenskaperna av vår klassiska gröna pesto. Rör ner den i en ångande tallrik pasta med en dusch av parmesan. Den är lika välkommen när den skedas över färskpotatis, istället för smör, eller rikligt fylld under skinnet på ett kycklingbröst innan stekningen. Bekvämt för varje tillfälle!
     
Pesto alla Rucola Bipack Recept >>  
 
 
 
 
Beskrivning
En robust klassiker. Italiensk ruccola, Grana Padano ost och pinjenötter krossade med aromatisk färskplockad italiensk basilika. Bekvämt för varje tillfälle i 190 g
     
Pesto alle Melanzane Bipack
 
 
 
 
Beskrivning
En mjuk sås av lätt grillade auberginer, fullmogna tomater och färsk vitlök, med en gnutta chili. Bekvämt för varje tillfälle i 190 g
     
Pesto Mozzarella & Peperoncino
 
 
 
 
Beskrivning
Blanda saftiga tomater med mozzarella ost, tillsätt en gnutta chili och din belöning är en supersås som smälter i munnen. Rör ner den i pasta, som linguine, eller gör potatispuré och tillsätt en liten mängd sås istället för mjölk.
     
Pesto Pomodori Secchi & Aglio
 
 
 
 
Beskrivning
Ett överflöd av italienska soltorkade tomater och en generös handfull vitlök skapar en bedrägligt enkel men intensiv sås som är så rik att den perfekt ersätter tomatpuré i ett recept. Rör ner den i en panna med varm och ångande pasta eller ha det till hands för den perfekta toppningen av din pizzabas.
     
Pesto Olive & Pomodoro
 
 
 
 
Beskrivning
Italienska tomater och oliver är ämnade för varandra. Varför? Därför de är perfekta när de har lämnats att bli fylliga och mogna i den fantastiska medelhavssolen. De är ännu bättre när de möts och blandas i den robusta, kraftiga såsen att röras ner i. Servera den med en god penne där du kan se den fästa vid pastan, inifrån och ut. Eller, som ett hemligt vapen, prova den på din nästa sats av bruschetta till brunch. I vilket fall som helst, experimentera. Det kommer att göra livet mera spännande.
     
Pesto Pomodoro & Mascarpone
 
 
 
 
     
Pesto Pomodoro & Peperoncino
 
 
 
 
     
Pesto Pomodori al forno & Rucola
 
 
 
 
     
Pesto Gorgonzola & Cipolla Rossa
 
 
 
 
     
Pesto Rosso & Ricotta
 
 
 
 
     
Pesto Peperoni & Melanzane
 
 
 
 
     
Pesto Rosso Organic
 
 
 
 
     
Pesto alla Genovene Organic
 
 
 
 
     
Pesto Rosso Recept >>  
 
 
 
 
Beskrivning
Fyllig men intens. En sås som skryter med doftande ligurisk basilika, italienska soltorkade tomater, Grana Padano ost och, som med alla stora pestosåser, krossade pinjenötter. Rör ner den i en kraftig pasta (som en god penne,) låt den fästa sig överallt och, slutligen, låt det regna Parmesan. Den kan också ge dina soppor, sky och grytor extra djup – Saclà pesto hjälper dig att lyckas i köket.
     
Pesto alla Rucola Recept >>  
 
 
 
 
Beskrivning
En robust klassiker. Italiensk ruccola, Grana Padano ost och pinjenötter krossade med aromatisk färskplockad italiensk basilika. Finns i dubbelt format, bekvämt för varje tillfälle i 190 g.
     
Pesto alle Melanzane
 
 
 
 
Beskrivning
En mjuk sås av lätt grillade auberginer, fullmogna tomater och färsk vitlök, med en gnutta chili. Finns i dubbelt format, bekvämt för varje tillfälle i 190 g
     
Pesto alla Genovese Recept >>  
 
 
 
 
Beskrivning
Slut ögonen och trolla fram lukten av färskplockad basilika, det rika frigörandet av krossade pinjenötter och ett stänk nyriven Grana Padano ost. Dessa är egenskaperna av vår klassiska gröna pesto. Rör ner den i en ångande tallrik pasta med en dusch av parmesan. Den är lika välkommen när den skedas över färskpotatis, istället för smör, eller rikligt fylld under skinnet på ett kycklingbröst innan stekningen.
     
 
www.sacla.com Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab  
Pesto Pasta Sås Antipasto classico Pesto Originale Napoletana Pomodori secchi Antipasto rustico Tapenades Bruschettina Antipasto rustico Tapenades Bruschettina