Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Produkter
Pesto
Originale Pasta Sås
Antipasto Classico
Antipasto Rustico
Tapenades
Bruschettina
Storhushåll
 
I Italien är matlagning en konstform, och vi på Saclá har finslipat tekniken med en fantastisk sammanslagning av de bästa ingredienserna som kommer från bergssluttningarna som gränsar till Medelhavet, luktrika kryddor, vår mesta traditionella italienska ost, mogna grönsaker och en blandning av solrosolja och extra vergin olivolja. Resultatet är så utsökt med gudomlig pastasåser, som gör att inte ens den bäste italienska finsmakaren kan motstå detta.
Det är vår värld. Det är vår konst. L’Arte di Saclà.
 
Originale Puttanesca Recept >>  
 
 
 
 
Beskrivning
Italienska tomater och oliver är ämnade för varandra. Varför? Därför de är perfekta när de har lämnats att bli fylliga och mogna i den fantastiska medelhavssolen. De är ännu bättre när de möts och blandas i den robusta, kraftiga såsen att röras ner i. Servera den med en god penne där du kan se den fästa vid pastan, inifrån och ut. Eller, som ett hemligt vapen, prova den på din nästa sats av bruschetta till brunch. I vilket fall som helst, experimentera. Det kommer att göra livet mera spännande.
     
Originale Napoletana Recept >>  
 
 
 
 
Beskrivning
Vår tomats och basilikas historia börjar sitt liv i Neapel där den anspråkslösa tomaten bildar basen för varje stor sås. Genom att enbart använda välluktande basilika och solmogna tomater kan du inom några minuter ställa fram en varm och inviterande italiensk lunch eller kvällsmat på bordet. Rör helt enkelt ner såsen i en panna med pasta, låt det fräsa lite och servera med en kraftig rivning av färsk parmesan. Sedan, när någon säger hur läcker den är, nyp dem bara i kinden med sann italiensk gusto.
     
Originale Parmigiano Recept >>  
 
 
 
 
Beskrivning
Du kanske blir förtjust i att höra att vi har gett dig mindre att göra i köket. I vår klassiska toma- och parmesansås har vi redan strött Parmigiano i den läckra tomatsåsen för dig. Italienarna äskar sammansmältningen nästan lika mycket som de älskar att vinna World Cup. Om du inte har tappat aptiten vid blotta omnämnandet av detta, välj då en pasta, rör ner såsen och låt det fräsa i en panna i några minuter. Vad mer behöver du förutom ett stänk svartpeppar och ett gott vin.
     
Originale Arrabbiata Recept >>  
 
 
 
 
Beskrivning
Detta är en väckningssignal för tomater överallt. Dina dagar att dåsa i den varma italienska solen är räknade. Tomat och chili är här. I Italien översätts denna klassiker som 'arg' på grund av värmen som produceras av kicken och chilins livlighet. Men vi är ganska säkra på att du kommer att bli ”begeistrad” med denna eldiga kombination. Den här såsen är het, het, het och med detta menar vi inte att den endast är populär. Så rör ner den i din valda pasta, håll den på låg värme medan den fräses, och servera den med en väl avkyld flaska vin.
     
Originale Primavera Recept >>  
 
 
 
 
Beskrivning
Kan en enkel sås verkligen återkalla den sanna smaken av en fantastiskt italiensk lantmåltid? Vi hoppas det, därför har vi tagit det bästa som landsbygden har att erbjuda och grillat det lätt. Körsbärsröda och gula paprikor är grillade med delikata zucchini, tillsammans med rikt färgade auberginer. Du kan skapa denna lantklassiker på minuter. Plocka fram din pasta, rör frikostigt ner såsen i den och värm alltsammans lätt i några minuter. Servera med en blandning av familjer, vänner och många skratt.
     
 
www.sacla.com Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab  
Pesto Pasta Sås Antipasto classico Pesto Originale Napoletana Pomodori secchi Antipasto rustico Tapenades Bruschettina Antipasto rustico Tapenades Bruschettina