Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Produkter
Pesto
Originale Pasta Sås
Antipasto Classico
Antipasto Rustico
Tapenades
Bruschettina
Storhushåll
 
I Italien kan antipasti serveras varma eller kalla och den presenteras ofta som ett uppläggningsfat från vilket man kan välja mellan fisk, skivat kött, ostar eller blandade med grönsaker och tillåta vänner och familj att glufsa i sig på sin fritid. Bland de kalla rätterna, de mest vanliga antipasti är små jordärtskockor i olja, svamp i vinäger, ansjovis och paprikor i olja. Heta antipasti ha blivit en vanlig ingrediens i italiensk matlagning och inkluderar crostini (skivor av bakat bröd med olika toppningar), fisk- eller kycklingkroketter, vegetabiliska tarteletter eller köttbullar. Så varför inte försöka att servera Antipasto Rustico vegetable tillsammans med italiensk skinka och salami, ostar och bröd för den perfekta starten eller lägg till ditt favoritrecept för att ge dem en sann smak av Italien.
 
Pomodori grigliati
 
 
 
 
Beskrivning
Lätt kolgrillade tomater marinerade i en kryddad olja ger färg åt varje maträtt.
     
Peperoni grigliati Recept >>  
 
 
 
 
Beskrivning
Lätt kolgrillade, denna livliga blandning av röd och gul paprika marinerade i kryddad olja ger färg åt varje maträtt.
     
Filetti di pomodoro
 
 
 
 
Beskrivning
Genom att rosta dem länge och långsamt i ugnen ger det dessa tomater en stark karaktär. De är söta, hela och tillräckligt generösa för att ge lite plats åt kapris. Rik på lykopen och antioxidant godhet, varför inte lägga dem i din nästa pasta, doppa dem i en sallad eller ge ditt party en överraskning när du serverar dem som en elegant antipasto.
     
Pomodorino dolce
 
 
 
 
Beskrivning
Läckert bakade körsbärstomater, halverade och kryddade i en medelhavsdressing.
     
 
www.sacla.com Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab  
Pesto Pasta Sås Antipasto classico Pesto Originale Napoletana Pomodori secchi Antipasto rustico Tapenades Bruschettina Antipasto rustico Tapenades Bruschettina