Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Pappardelle med tonfisk och basilikapesto Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
350 g pappardelle pasta eller tagliatelle
2 färska tonfiskskivor, mycket tunt skivade i strimlor
1 burk Saclà Pesto alla Genovese
2 matskedar olivolja extra vergine
juicen och skalet av 1 lime
15 g ruccola grovt hackad
salt och nymalen svartpeppar
Tillredning
Ta en stor kastrull vatten för att koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Slå av och lämna en liten kopp kokvatten. Lägg i pastan i pannan och häll i det sparade kokvattnet, tonfiskstrimlorna, Saclà Pesto alla Genovese, juicen och skalet av limen tillsammans med ruccolabladen. Krydda väl, smaka av och servera omgående.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Pesto alla Genovese Bipack
 
Pesto alla Genovese
 
 
www.sacla.com Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab