Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Rostade grönsaker fusilli i en tomat prestosås Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
1 liten aubergine, grovt tärnad
225 g kvist körsbärstomater, halverade
225 g rödlök, skalad och grovt skivad
2-4 klyftor vitlök
2 stora kvistar rosmarin eller timjan, havssalt och nymalen svartpeppar
1 burk Saclà Pesto Rosso
3 - 4 matskedar pinjenötter
2 - 3 matskedar olivolja
225 g Fusilli pasta
Tillredning
Förvärm ugnen till 200°C. Lägg de förberedda grönsakerna i en stekpanna, med rosmarin eller timjan, krydda med havssalt och nymalen svartpeppar, blanda i pinjenötterna, ringla sedan över olivoljan och strö över havssalt och svartpeppar, tillsätt färska örter och stek i ugnen i 20 minuter tills mjuka. Under tiden koka upp en kastrull med saltat vatten, tillsätt Fusilli pasta och låt koka tills de är al dente. Slå av vattnet och häll tillbaka pastan i kastrullen och rör ner innehållet av en burk av Saclà Pesto Rosso i den kokta pastan och blanda väl. Toppa med de kokta grönsakerna och spån av Parmesanost. Servera omgående.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Pesto Rosso
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab