Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Ruccolapesto Spiedini Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
1 matsked Saclà Pesto alla Rucola
1 vitlöksklyfta, fint hackad
olivolja extra vergine att ringla över
½ ciabatta limpa, grovt delad i 8 delar
250 g mozzarella, skuren i 12 kuber
12 körsbärstomater
Tillredning
Förvärm grillen. Blanda Saclà Pesto alla Rucola och vitlöken tillsammans, ringla sedan över olivolja, blanda tills en fin lös konsistens. Blanda brödet, osten och tomaterna i prestodressingen, trä dem sedan på trä- eller metallgrillspett. Se till att grillspetten är ordentligt fyllda. Sätt i grillspetten i grillen, vänd dem en gång, grilla i cirka 5 minuter eller tills brödet börjar få färg och osten börjar smälta. Servera med några färska ruccolablad. Tips: Om du använder grillspett av trä, blötlägg dem i kallt vatten 30 minuter innan du använder dem. Tips: Trä på en varierad kombination på grillspetten; oliver, zucchini, paprika, tärnad aubergine och lök.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Pesto alla Rucola Bipack
 
Pesto alla Rucola
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab