Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Stekt lamm Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
4 lammstekar 125 g var
1 burk Saclà Pomodoro e Olive pasta sauce 190 g
3 matskedar hackad färsk myntasalt och nymalen svartpeppar
75 ml vitt vin
1 krossad vitlöksklyfta
2 skedar olivolja extra vergine
1 apelsinskal
1 matsked brunt socker
4 personer
Tillredning
Förvärm ugnen till 190°C. Blanda Saclà Pomodoro e Olive pasta sauce färsk mynta, vitt vin, svartpeppar och apelsinskal i en stor skål. Häll halva blandningen i en annan skål och tillsätt en tesked brunt socker, gnid in stekarna. Slå in dem löst i folie för att låta luften cirkulera, tillslut väl och lägg dem på en stekbricka. Stek dem i 20 minuter öppna sedan folien och stek ytterligare i 2 minuter. Om du vill ha dem genomstekta ge dem lite mer tid i folien. Servera med oliver, tomat och mintsås.
Skriv ut detta recept >>
|
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab