Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Fisk i en körsbärstomatbuljong Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
1 burk Saclà originale Napoletana
200 g fast benfri vit fisk skuren i stora styckenett stänk vit vin
2 skedar olivolja extra vergineen liten lök
200ml grönsaksbuljong
Salt & peppar
2 personer
Tillredning
I en djup icke vidhäftande stekpanna, hacka löken fint och bryn lätt fisken i oljan med lök i 5 minuter och tillsätt ett stänk vitt vin. Tillsätt Saclàsåsen, buljongen och krydda. Koka det tills den blir mört. Servera med varma crostini.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Originale Napoletana
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab