Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Pasta med körbärstomater arrabbiata Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
1 burk Saclà Arrabbiata
400 g penne rigate
olivolja extra vergine
salt & svart peppar
färsk hackad persilja
4 personer
Tillredning
Blanda helt enkelt Saclà Originale Arrabbiata såsen i en kastrull och blanda väl med 400 g pasta kokad al dente. Ringla över olivolja extra vergine och strö över med färsk hackad persilja före servering.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Originale Arrabbiata
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab