Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Linguine med körsbärstomater, mandlar och mynta Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
1 burk Saclà Originale Arrabbiata
300 g linguine
100 g rostade mandlar
1 sked hackad färsk mynta
Kapris
Oregano
2 skedar olivolja extra vergine
Svart peppar
Blad av färsk mynta
2 personer
Tillredning
Tillsätt de rostade mandlarna, myntan, en nypa oregano, kaprisen, och pepparn, 1 sked olivolja extra vergine i en skål och blanda kraftigt alla ingredienser. Olja en kastrull och singla över Saclà , tillsätt linguine tidigare kokta “al dente” i saltat vatten och de andra tidigare blandade ingredienserna.Blanda väl och servera garnerat med färsk mynta.
Skriv ut detta recept >>
|
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab