Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Vårparmesanpasta Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
1 burk Saclà Originale Parmigiana
300 g penne
50 g bondbönor
50 g snöärtor
4 tunna skivor parmaskinka
olivolja extra vergine
salt & svart peppar
2 personer
Tillredning
Koka pastan al dente.Stek under tiden i en stekpanna de valda färska grönsakerna tills de är stekta men fortvarande knapriga. Häll i Saclà såsen och värm det några minuter, tillsätt sedan pastan och blanda väl. Garnera med några parmaskinkskivor till varje tallrik och servera omgående.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Originale Parmigiano
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab