Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Korv och böncassoulet med sås av rostade grönsaker Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
500 g av griskorv av god kvalitet skuren i 2.5 cm bitar
150 ml rött vin
350 g burk Saclà Originale Primavera
1 färsk röd chili, urfröad och grovt hackad
800 g konserverade cannellinibönor
12 färska basilikablad klippta
Tillredning
Stek korven i en stekpanna non-stick tills de är bruna. Häll i rödvinet och låt blandningen koka i hop i 2 minuter. Tillsätt Saclà Originale Primavera sauce, chili, bönor och 4 matskedar kokande vatten. Blanda väl och höj värmen långsamt tills det kokar. Täck stekpannan med ett lock och låt det puttra i 10 minuter och rör om då och då. Det passar speciellt bra till krämigt krossad potatis och strödda basilikablad.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Originale Primavera
 
 
www.sacla.com Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab