Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Tomatcanapes Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
1 liten fransk limpa
1 burk Saclà Pomodori al Forno (välj bland 3 olika sorter)
150 g inlagda ansjovis
2 avocado
1 citrongräslök
olivolja extra vergine
havssalt och nymalen svart peppar
2 personer
Tillredning
Skär brödet i tolv lika skivor, borsta varje sida med olivolja och rosta dem i grillen i några minuter tills de fått en lätt brun färg. Skala och kärna ur avocadorna, skär dem i tolv skivor och ringla över dem med citron för att förhindra att blir bruna. Placera de rostade brödskivorna på en tallrik och lägg på avocadoskivorna, en Sacla' italienska ugnsrostade tomater och en inlagd ansjovis på varje. Krydda med salt och peppar, garnera med gräslök och servera omgående så att brödet förblir krispigt. Toast har aldrig varit så god.
Skriv ut detta recept >>
|
 
 
www.sacla.com Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab