Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Kraftig tomat- och bönsoppa Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
2 matskedar olivolja
2 klyftor vitlök, krossade
225 g lök, grovt hackad
700 g mogna plommontomater
850 ml grönsaksbuljong
3 matskedar Saclà Tapenade Pomodori Secchi
350g burkar Saclà Originale Napoletana
blandade bönor
1 matsked majsmjöl
2 matskedar hackad färsk persilja
salt och nymalen svartpeppar
4 personer
Tillredning
Värm olja i en stor såspanna och koka vitlöken och löken i 3-4 minuter eller tills de mjuknat. Gör, under tiden, ett kors i tomaterna och lägg dem i det kokande vattnet tills skalet börjar lossna. Ta upp dem ur vattnet och skala dem. Skär dem i fyra bitar, skär dem sedan i hälften igen, tillsätt löken med buljongen och Saclà . Koka upp och låt koka i 10 minuter. Blanda majsmjölet med 2 matskedar vatten. Häll av Saclà och rör ner i soppan med majsmjölet. Låt koka i ytterligare 5 minuter. Justera kryddningen och rör ner persilja. Servera i ångande soppskålar eller soppmuggar med mycket bröd att doppa i de utsökta juicerna.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Tapenade Pomodori Secchi
 
Originale Napoletana
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab