Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Leta recept
Ett snabbt mellanmål eller en middag med vänner? Förgyll vardagsmåltiden till en belöning genom att pröva Saclàs recept.
Vilket recept?
Vilken Saclàprodukt?
Tillagningstid
Vad som helst
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Panerad stekt lax med krispiga pestosmulor & gröna bönor & fänkålssallad Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
25 g brödsmulor
1 litet fänkålshuvud
175 g Franska bönor, avskurna upptill och nedtill
2 x 175 g skinnfri laxfilé
1 matsked olivolja extra vergine
4 matskedar Saclà Pesto alla Genovese
balsamvinäger, att stänka över
havssalt och nymalen svartpeppar
några fina strimlor av citronskal (tillval men rekommenderat)
Tillredning
Koka de franska bönorna i 4-5 minuter tills de blivit mjuka. Slå av, uppfriska dem med kallt vatten och låt rinna av. Under tiden skär fänkålen i papperstunna skivor. Stryk över olivolja över hela laxen och krydda rikligt. Värm upp en mediumstor stekpanna och stek laxen i 6 – 8 minuter beroende på dess tjocklek. Vänd den halvvägs genom tillagning (vi tycker att det bästa är när den är lätt rosa i mitten). I en annan stekpanna stek smulorna i litet olja i 2 minuter. Rör om tills de blivit gyllene. Häll dem i en liten skål och rör i Saclà Pesto alla Genovese. Dela bönorna och fänkålen i två salladstallrikar, ringla över lite olivolja och balsamvinäger och mal lite salt och peppar. Lägg den varma laxen på toppen, skeda över prestosmulorna, strö över citronskalet om du tycker om det, och servera.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Pesto alla Genovese Bipack
 
Pesto alla Genovese
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab