Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Leta recept
Ett snabbt mellanmål eller en middag med vänner? Förgyll vardagsmåltiden till en belöning genom att pröva Saclàs recept.
Vilket recept?
Vilken Saclàprodukt?
Tillagningstid
Vad som helst
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Rostade grönsaker fusilli i en tomat prestosås Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
1 liten aubergine, grovt tärnad
225 g kvist körsbärstomater, halverade
225 g rödlök, skalad och grovt skivad
2-4 klyftor vitlök
2 stora kvistar rosmarin eller timjan, havssalt och nymalen svartpeppar
1 burk Saclà Pesto Rosso
3 - 4 matskedar pinjenötter
2 - 3 matskedar olivolja
225 g Fusilli pasta
Tillredning
Förvärm ugnen till 200°C. Lägg de förberedda grönsakerna i en stekpanna, med rosmarin eller timjan, krydda med havssalt och nymalen svartpeppar, blanda i pinjenötterna, ringla sedan över olivoljan och strö över havssalt och svartpeppar, tillsätt färska örter och stek i ugnen i 20 minuter tills mjuka. Under tiden koka upp en kastrull med saltat vatten, tillsätt Fusilli pasta och låt koka tills de är al dente. Slå av vattnet och häll tillbaka pastan i kastrullen och rör ner innehållet av en burk av Saclà Pesto Rosso i den kokta pastan och blanda väl. Toppa med de kokta grönsakerna och spån av Parmesanost. Servera omgående.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Pesto Rosso
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab