Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Leta recept
Ett snabbt mellanmål eller en middag med vänner? Förgyll vardagsmåltiden till en belöning genom att pröva Saclàs recept.
Vilket recept?
Vilken Saclàprodukt?
Tillagningstid
Vad som helst
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Ruccolapesto Spiedini Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
1 matsked Saclà Pesto alla Rucola
1 vitlöksklyfta, fint hackad
olivolja extra vergine att ringla över
½ ciabatta limpa, grovt delad i 8 delar
250 g mozzarella, skuren i 12 kuber
12 körsbärstomater
Tillredning
Förvärm grillen. Blanda Saclà Pesto alla Rucola och vitlöken tillsammans, ringla sedan över olivolja, blanda tills en fin lös konsistens. Blanda brödet, osten och tomaterna i prestodressingen, trä dem sedan på trä- eller metallgrillspett. Se till att grillspetten är ordentligt fyllda. Sätt i grillspetten i grillen, vänd dem en gång, grilla i cirka 5 minuter eller tills brödet börjar få färg och osten börjar smälta. Servera med några färska ruccolablad. Tips: Om du använder grillspett av trä, blötlägg dem i kallt vatten 30 minuter innan du använder dem. Tips: Trä på en varierad kombination på grillspetten; oliver, zucchini, paprika, tärnad aubergine och lök.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Pesto alla Rucola Bipack
 
Pesto alla Rucola
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab