Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Leta recept
Ett snabbt mellanmål eller en middag med vänner? Förgyll vardagsmåltiden till en belöning genom att pröva Saclàs recept.
Vilket recept?
Vilken Saclàprodukt?
Tillagningstid
Vad som helst
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Vegetarisk lasagne med ruccolapesto, radicchio och getost Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
100 g färska lasagneplattor
1 burk Saclà Pesto alla Rucola
100 g radicchio
200 g getost, hackad10 valnötter (tillval)
1 sked olivolja extra verginenymalen svartpepparnyriven parmesansmörflingor
Tillredning
Förvärm ugnen till 200°C.Skölj och skär radicchion. I en oljad form placera alternativa lager av lasagne och 2 skedar Saclà Pesto alla Rucola, radicchio, getost, nymalen svartpeppar, valnötsbitar, tills ingredienserna tagit slut. Toppa lasagnan med ett lager pasta, smörflingor och spån av parmesan. Baka i 10 min. i folie ta sedan bort folien och grilla ytterligare 2 minuter eller tills de har fått en fin gyllenbrun färg.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Pesto alla Rucola Bipack
 
Pesto alla Rucola
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab