Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Leta recept
Ett snabbt mellanmål eller en middag med vänner? Förgyll vardagsmåltiden till en belöning genom att pröva Saclàs recept.
Vilket recept?
Vilken Saclàprodukt?
Tillagningstid
Vad som helst
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Stekt lamm Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
4 lammstekar 125 g var
1 burk Saclà Pomodoro e Olive pasta sauce 190 g
3 matskedar hackad färsk myntasalt och nymalen svartpeppar
75 ml vitt vin
1 krossad vitlöksklyfta
2 skedar olivolja extra vergine
1 apelsinskal
1 matsked brunt socker
4 personer
Tillredning
Förvärm ugnen till 190°C. Blanda Saclà Pomodoro e Olive pasta sauce färsk mynta, vitt vin, svartpeppar och apelsinskal i en stor skål. Häll halva blandningen i en annan skål och tillsätt en tesked brunt socker, gnid in stekarna. Slå in dem löst i folie för att låta luften cirkulera, tillslut väl och lägg dem på en stekbricka. Stek dem i 20 minuter öppna sedan folien och stek ytterligare i 2 minuter. Om du vill ha dem genomstekta ge dem lite mer tid i folien. Servera med oliver, tomat och mintsås.
Skriv ut detta recept >>
|
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab