Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Leta recept
Ett snabbt mellanmål eller en middag med vänner? Förgyll vardagsmåltiden till en belöning genom att pröva Saclàs recept.
Vilket recept?
Vilken Saclàprodukt?
Tillagningstid
Vad som helst
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Bakad polenta med smält gorgonzola Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
200 g Polenta
1 burk Saclà Pomodori secchi e aglio 190 g
200 g gorgonzola ost
salt & peppar
1 sked olivolja extra vergine
Tillredning
Förvärm ugnen till 180°C. Koka polentan enligt anvisningarna på förpackningen. Häll ner den i en högkantad karott som tidigare har blöts för att undvika att polentan fastnar. Låt svalna, skär den sedan i 4x4 cm kuber. Lägg kuberna på en oljad bakplåt och toppa dem med en sked Saclà Pomodori Secchi e Aglio pasta sauce, en rejäl bit gorgonzola och ringla över olivolja extra vergine. Baka i 10 minuter eller tills osten har smält och polentan är fint gyllenbrun. Servera varmt.
Skriv ut detta recept >>
|
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab