Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Leta recept
Ett snabbt mellanmål eller en middag med vänner? Förgyll vardagsmåltiden till en belöning genom att pröva Saclàs recept.
Vilket recept?
Vilken Saclàprodukt?
Tillagningstid
Vad som helst
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Fisk i en körsbärstomatbuljong Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
1 burk Saclà originale Napoletana
200 g fast benfri vit fisk skuren i stora styckenett stänk vit vin
2 skedar olivolja extra vergineen liten lök
200ml grönsaksbuljong
Salt & peppar
2 personer
Tillredning
I en djup icke vidhäftande stekpanna, hacka löken fint och bryn lätt fisken i oljan med lök i 5 minuter och tillsätt ett stänk vitt vin. Tillsätt Saclàsåsen, buljongen och krydda. Koka det tills den blir mört. Servera med varma crostini.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Originale Napoletana
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab