Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Leta recept
Ett snabbt mellanmål eller en middag med vänner? Förgyll vardagsmåltiden till en belöning genom att pröva Saclàs recept.
Vilket recept?
Vilken Saclàprodukt?
Tillagningstid
Vad som helst
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Tonfisk marinara med kolgrillad paprika Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
500 g Färska tonfiskskivor
280 g burk Saclà Peperoni grigliati
20 g Brödsmulor
80 g Svarta oliver
60 g Olivolja extra vergine
4 Färska tomater
15 g Saclà kapris
10 Blad basilika
Salt och peppar efter smak
4 personer
Tillredning
Blanda 1/3 av kolgrillad paprika med litet olivolja extra vergine. Blanchera alla tomater, skala dem och skär dem i små bitar. Placera tonfiskskivorna i en lätt smord ugnsform, strö dem med brödsmulor, basilika och hackad kapris. Tillsätt oliver och tärnade tomater, och krydda allt med salt och peppar. Häll över den återstående olivoljan och stek vid en temperatur på 160? i 15 minuter. Innan du serverar tillsätt den uppvärmda paprikasåsen och garnera allt med basilikablad och filéer av kolgrillad paprika.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Peperoni grigliati
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab