Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Recept
Förrätter & Apptitretare
Sallader och smårätter
Bröd & Pizza
Pastarätter
Huvudrätter
Kockens recept
Tips av Lucia Ercole
Leta recept
Ett snabbt mellanmål eller en middag med vänner? Förgyll vardagsmåltiden till en belöning genom att pröva Saclàs recept.
Vilket recept?
Vilken Saclàprodukt?
Tillagningstid
Vad som helst
Sticka in ditt recept
 
 
Tips av Lucia ercole Röd peppar, lök och chilismördeg Tips av Lucia ercole
Tips av Lucia ercole
Ingredienser
150 g färdigrullad smördeg
Mjöl, för mjölning
Olivolja för smörjning
4 matskedar Saclà Bruschettina Piccante
4 körsbärstomater, var och en skuren i 3 delar
1 rågad matsked riven parmesan
Tillredning
För 12 port. Förvärm ugnen till 200°C/varmluft 180°C/gas. Rulla ut smördegen på en mjölad yta till en rektangel omkring 30 x 10 cm, och 3 mm tjock. Använd en 5 cm skärare, stansa ut 12 cirklar och lägg dem isär på en lätt oljad bakplåt. Fördela Bruschettina mellan bakverken, lämna en liten rand kring kanterna. Toppa varje skiva med en skiva tomat, stänk över parmesan och baka dem i ugnen på den mittersta avsatsen i 10 minuter, tills de har höjt sig och är gyllenbruna.Servera varma.
Skriv ut detta recept >>
|
 
Bruschettina Piccante
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab