Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Saclà Italia
Historia
Familje
Filosofi
Partners
 
Saclà: ett familjeföretag

ATTENTION
You need to download the new flash player
to see the image gallery.

Tre generationer av familjen Ercole har format Saclà’s djupa kulturrötter. Från allra första början, sedan år 1939, har varje generation byggt upp företaget med sin känsla av kreativitet, flexibilitet och entusiasm. Detta är också själva kärnan i företagets filosofi och kultur. SACLÀ grundades 1939 i Asti, i den bördiga regionen av Piedmonte i norra Italien. Sedan århundraden är regionen kring Asti, den så kallade "Astigiano", välkänd för sin rikedom av högkvalitativa grönsaker.

Piera och Secondo Ercole

Piera och Secondo Ercole, grundade företaget SACLÀ. Deras syfte var att dra nytta av den regionala kunskap som finns beträffande grönsaksodlingar samt att förbättra konserveringsmetoderna. Ända sedan starten har det varit viktigt att omsorgsfullt bereda nyplockade grönsaker samt att bevara dess genuina smak. Parallellt till denna snabba utveckling har SACLÀ hela tiden breddat sig och etablerat sig som en av de mest framgångsrika matproducenterna i Italien. De är idag marknadsledande beträffande oliver, grönsaker i oljeinläggningar och antipasti-kategorierna.

Carlo Ercole

Carlo Ercole, äldsta sonen, har varit inspirationskällan till vår kreativitet. Välsignad med den rika avkastningen från den bördiga Piedmonte-jorden, delar vi hans passion för de utomordentligt bra lokala grönsakerna, lagade efter lokala recept. Hur som helst, detta är hemligheten bakom varje utsökt smakexperiment som finns i varje pestoburk, pastasås och antipasti.

Lorenzo Ercole

Lorenzo Ercole, yngre son, har givit oss den tekniska sakkunskapen för att i rätt ögonblick plocka de nymogna och smakrika grönsakerna när de är som mest perfekta i alla avseenden. Hans flexibla ledarstil – och respekt för produktionen under olika säsonger, har hjälpt till att skapa företagskulturen. Den innebär att vi skyddar och utvecklar vår långvariga relation med den lokala orten, särskilt våra leverantörer: bönderna med vilka vi samarbetar.

Giuseppe Ercole

Giuseppe Ercole, Carlos son och han har givit ny energi till vår vision att befrämja den italienska kokkonsten över hela världen. Han har ett dynamiskt tillvägagångssätt och sinne för att ta till sig nya produkter. Han insisterar också på att vi alltid måste vårda våra traditionella produkter, vilka många är marknadsledande.

Vår förhoppning och ambition för framtiden är att Saclà förblir ett familjeföretag. Vi ser fram emot en framtid där nästa generation av Ercole-familjen fortsätter att framhålla Saclàs filosofi, i vilken de mänskliga värdena är högst och vår entusiasm för förträfflighet är kärnan i allt vi gör.
 
 
www.sacla.com Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab