Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Saclà Italia
Historia
Familje
Filosofi
Partners
 
Efter 70-års verksamhet har Saclà blivit en av världens ledande matproducenter produktsortimentet har utökats från den klassiska antipastan och oliverna, till pastasåser och pesto.

Giuseppe Creole besöker leverantörerna

Huvudskälet till vår framgång har alltid varit vår produktionsförträfflighet, som har gjort det möjligt för oss att leverera hög kvalitet till konsumenterna, och vår dynamiska R&D och emballeringsavdelning, som alltid har kunnat förutse och tillfredsställa uppkomna behov och trender, bland annat den föränderliga marknadsplatsen. De teknologiska experterna samt marknadsexpertena, drivs av vår entusiasm för den italienska gastronomiska kulturen och på grund av detta finns idag Saclà representerad i mer än 50 länder: ett historiskt märke i den italienska matindustrin och en källa av kontinuerliga nyheter ock kundtillfredsställelse.

Noggrann inspektion av oliverna under produktionen

Premiumkvaliteten på våra grönsaker, tillagade utan färgtillsatser eller onaturliga konserveringsmedel, och en certifierad HACCP produktion som tillförsäkrar normer och säkerhet av den högsta graden, såsom efterfrågas av the British Retail Consortium (BRC) högre nivåcertifikation, har aktivt bidragit med att möta marknadens förväntningar.

Noggrann inspektion av basilikakryddan under produktionen

Det behöver inte påpekas, att inget av detta skulle kunna vara möjligt utan alla dessa passionerade människor som arbetar i vår organisation, från våra anställda till våra leverantörer och partners. Hemligheten bakom vår framgång är att vi, liksom våra konsumenter, är en familj.

Laboratoriumanalyser, kvalitetskontroll på färdiga produkter

Våra huvudvärden

Vår gemensamma filosofi är uppbyggd på fem grundläggande regler.

Fokusering på konsumenten
Vi är ständigt förpliktade till att förbättra vår förståelse för konsumenten.

Kvalitet
Detta är ett noggrant bevakat uppdrag som tillgodoser oss med konsumenternas förtroende.

Socialt ansvar
Säkerhet är en ansedd regel eftersom den bryr sig om miljön.

Laganda
Genom att våra anställda är delaktiga i verksamhetens mål och framgångar är det en viktig faktor som vi bekräftar.

Italiensk tradition
Alla våra recept är traditionella och utvecklade av italienska kockar. Vårt mål är att dela med oss av vårt kunnande och uppvisa vårt höga anseende beträffande den italienska kokkonsten.
 
 
www.sacla.com Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab