Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Saclà Italia
Historia
Familje
Filosofi
Partners
Saclà och konsten
Saclà och sport
 
En vinnande kombination

Energi och vitalitet är resultatet av ett hälosamt och okonstlat levnadssätt och däri spelar sport och mat en väsentlig roll. I sin historia såsom ett matföretag som baseras på kvalitetsprodukter och på en konsumentorienterad gemensam policy, har Saclà alltid sponsrat sitt varumärke i sportsammanhang.

I slutet av sjuttiotalet, blev Saclà den officiella sponsorn till basketbollaget i Asti, såsom stödjandet av en viktig lokal sportverksamhet.

The basketball team of Asti in the '70s

Saclà började sedan att sponsra cykling, och under år 2003 sponsrades det italiensk-belgiska professionella cyklingteamet Colnago Landbouwkrediet.

Saclà stödjer en sport där uppoffring och vilja möjliggör för ungdomar att uppnå enastående sportframgångar. Idag sponsrar Saclà Palazzago cyklinglag.

Efter årets sponsorskap har detta blivit ett sätt att stödja ett viktigt socialt projekt och inte bara att stimulera och utveckla en sportverksamhet

Företaget från Asti uppmuntrar också passionen för sport och den oövervinnerliga kämparandan av den unge cyklisten Fabrizio Macchi, en handikappad idrottsman från Varese som drabbades av en tumör som tonåring, vilket resulterade i att ett ben amputerades.

Socialt engagemang och Macchi’s passion för cykling är båda huvudskäl till varför Saclà finner nöje i att sammankopplas med en sportmästare.

Saclà har sponsrat Macchi under de senaste åren och till den nästa Olympiaden i Beijing 2008; inser man att cyklistens handikapp ej varit negativt gentemot hans framgångar i alla tävlingar. Till dagens datum har Macchi’s vinster och tävlingar varit obetalbara även i jämförelse med kända toppcyklister.

Fabrizio Macchi

Saclà och Marathon vid Dolmiterna

Marathon vid Dolmiterna är en av de mest populära cyklingstävlingarna i Europa. Mer än 9.000 amatörcyklare startar.


Det föddes under åttiotalet, och har blivit en drömtävling för många cyklister som varje år bestiger de mest kända bergspassen i Dolmiterna såsom Campolongo, Sella, Pordoi, Gardena, Giau, Falzarego och Valparola

Saclà, som alltid ställer upp för att stödja viktiga sportarrangemang, är en av sponsorerna för tredje året i följd, där deltagarna med sina familjer deltar i roliga lekar och matavsmakningar på Expo Village.


Saclà är sponsor för mästaren från Asti Dindo Capello

Passion för sport och dynamiskt temperament är båda noggrant relaterade till Saclà, matföretaget som idag är sponsor till Dindo Capello, champion år 2006 i American Le Mans.

Dindo Capello
 
 
www.sacla.com Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab