Hem | Saclà | Produkter | Recept | Passion | Multimedia
Saclà Italia
Historia
Familje
Filosofi
Partners
 
Saclà betyder the Società Anonima Commercio e Lavorazione Alimentari = Det anonyma bolagets handel och bearbetning av livsmedel

Grundades i Asti 1939, och företagets mål var att få tillgång till den bördiga regionen Piedmonte, nordvästra Italien, där det än idag ligger. Under ledning av dess grundare, Herr Secondo Ercole, expanderade och blomstrade företaget. Från allra första början förpackades grönsakerna i burkar och Saclà utökade sitt produktsortiment och erkändes snart som en av Italiens mest framgångsrika matproducenter.

Nyskördade råvaror anländer till företaget, 1926

Paprikamarknaden under 60-talet


Idag erbjuder Saclà ett stort sortiment av pesto och pasta- såser, antipasti i olja, grönsaker i olja och ett stort sortiment av oliver, som efterfrågas inte bara på den inhemska marknaden, utan världen runt. Alla produkterna är tillverkade i Italien och de bästa premiumgrönsakerna plockas, traditionella recept används och det är en omfattande respekt för kvaliteten.

Under sjuttioo år har Saclà åtnjutit det goda anseendet att vara i förgrunden när det gäller genuin italiensk premiummat. Genom ett omfattande produktprogram och teknologisk utveckling kommer bolaget att expandera ytterligare, samt att de medverkar till det italienska kökets renässans.

Paprikaetikett från 50-talet

Ärtetikett från 50-talet


"Milstolpar" i företagets historia:

• I Italien banbrytande matreklam, blivit marknadsledande på oliver på den inhemska marknaden genom reklam som gjordes redan 1969;

• Först att introducera oliver i en praktisk plastförpackning;

• Banbrytande genom att använda burkar som går att vrida av för tillslutning av mat;

• Utveckling av nya pastöriseringsmetoder i beredandet av livsmedel.

• Med dotterbolagen i UK (sedan 1991), Frankrike (sedan 1995) och Tyskland (sedan 1999), och med ett nätverk av distributörer och partners över hela världen finns SACLÀ idag på den internationella marknaden, i mer än 50 länder.

• SACLÀ har förblivit ett familjeägt företag och leds idag av den andra och tredje generationen Ercole. Deras passion för äkta italiensk mat förblir drivkraften bakom tekniska framsteg och nya produktkoncept.


Bearbetning av nyplockad basilika och färska tomater
 
 
www.sacla.com Nyhetsbrev | Kontakter | Personligt Skydd | Juridiska kommentarer
 
  Powered by Blulab